Termeni si conditii de utilizare | King Systems

Orice pagina continuta in acest website incepe cu adresa www.KingSystems.ro si este conditionata de urmatorii termeni de utilizare si legile aplicabile. Prin vizualizarea paginilor de Internet de pe acest site, acceptati, fara limitari sau clarificari, acesti termeni.

I. Copyright

Toate materialele de pe acest site, precum si fisierele asociate cu aceasta, sunt drepturi de autor ale King Systems® SRL sau de autorul original al materialului. Acesta este protejat de legile dreptului de autor din Romania si in temeiul tratatelor cu alte natiuni. Cu exceptia cazului in care se prevede altfel, nici un material de pe acest site se afla in domeniul public. Puteti descarca, copia, reproduce, redistribui, republicarea, afisa, publica, transmite sau material de pe acest site numai in cazul in care aveti permisiunea in mod expres, si atunci numai materialul desemnate. King Systems® SRL in nici un fel reprezinta sau garanteaza ca utilizarea de catre dvs. A materialelor afisate pe acest site nu incalca drepturile tertilor.

II. Link-uri

Puteti face un link la acest website fara acordul expres scris al King Systems® SRL. Va rugam sa retineti ca acest site este legat de alte site-uri care pot avea conditii diferite de utilizare. Va rugam sa cititi termenii corespunzatori acelor website-uri pentru lamuriri.

III. Actualitate

Se fac eforturi rezonabile pentru a se asigura ca toate informatiile din acest site sunt corecte si la zi, King Systems® SRL nu prezinta nici o garantie cu privire la exactitatea, fiabilitatea, sau plenitudinea informatiilor.

IV. Limitare a raspunderii si de excludere a garantiei

ACEST SITE ESTE FURNIZAT "CA ATARE", FOLOSIREA MATERIALELOR SI INFORMATIILOR REPREZINTA EXCLUSIV PROPRIUL DVS. RISC, KING SYSTEMS® SRL NU GARANTEAZA, EXPLICIT SAU IMPLICIT, CA INFORMATIILE PREZENTATE PE ACEST WEBSITE SAU MATERIALELE FURNIZATE SUNT EXACTE, SI NU ISI ASUMA NICI O GARANTIE EXPLICITA SAU IMPLICITA REFERITOARE LA EXACTITATE SAU CALITATEA ACESTORA, PRECUM SI ORICE GARANTII NEINCALCATE.

KING SYSTEMS® SRL NU ISI ASUMA IN MOD EXPRES RASPUNDEREA PENTRU ORICE DAUNE DE ORICE FEL CAUZATE DE VIRUSI CARE POT INFECTA ECHIPAMENTE INFORMATICE ALE DUMNEAVOASTRA SAU ALTE BUNURILOR, CA URAMRE A ACCESARII SAU VIZITARII WEBSITEUL SAU DESCARCARII MATERIALELOR DE PE ACESTA.

IN NICI UN CAZ KING SYSTEMS® SRL NU VA FI FACUT RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIUNI INDIRECTE, ACCIDENTALE, SPECIALE, CONSECVENTE, SAU PUNITIVE, FIE CA E O ACTIUNE IN CONTRACT SAU PREJUDICIU (INCLUSIV NEGLIJENTA SI RESPONSABILITATEA STRICTA), REZULTATA DIN VINA SA SAU ORICE NEEXECUTAREA IN CONFORMITATE CU ACESTE TERMENI DE UTILIZARE, INCLUSIV, DAR NU LIMITAT LA, PIERDERI DE DATE, INCAPACITATEA DE A ACCESA SAU UTILIZARE SITE, SI PIERDEREA BENEFICIILOR ANTICIPATE SAU BENEFICII, CHIAR DACA KING SYSTEMS® SRL A FOST AVERTIZAT DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE.

V. Comunicarea reciproca

Orice comunicare sau materiale pe care le transmite la site-ul prin posta electronica sau in alt mod, inclusiv date, intrebari, comentarii, sugestii, sau altele asemenea, este, si pot fi tratate ca, neconfidentiale si neprotejate. Orice ai transmite poate devine proprietatea King Systems® SRL si poate fi folosit pentru orice scop, inclusiv, dar nu limitat la, reproducerea, cercetare de piata, strangerea de fonduri si focus grupuri. Mai mult, King Systems® SRL are libertatea de a folosi oricare idei, concepte, know-how sau tehnici, in orice comunicare pe care le trimite la site-ul, pentru orice scop, inclusiv, dar nu limitat la, in curs de dezvoltare, fabricare, precum si comercializarea produselor.

VI. Confidentialitate

Am publicat politica de confidentialitate pentru o mai buna intelegere a modului in care King Systems® SRL utilizeaza informatiile pe care le comunicati prin intermediul website-ului nostru.

VII. Marci comerciale

Toate marcile comerciale, marcile de serviciu, si logo-urile ("Marcile") afisate si folosite in acest site sunt proprietatea detinatorilor lor. Nimic din acest website nu ar trebui sa fie interpretata ca o acordare de drept sau de licenta de a utiliza nici o marca inregistrata fara permisiunea in scris a proprietarului.

VIII. Continutul link-uri

King Systems® SRL nu a revizuit alte website-uri care au link din cadrul acestui website, si nu este responsabil pentru continutul lor. Accesarea altor website-uri este de pe propriul risc.

IX. Revizuiri

King Systems® SRL isi rezerva dreptul de a modifica si completa acesti termeni in orice moment, fara notificare prealabila, prin postarea noile conditii pe website. Sunteti de acord ca accesarea dvs. In continuare a continutului website-ului va constitui acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor noi.

X. Litigii

Acest acord este guvernat de legile din România.

ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE PRIN UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE.

De asemenea, va rugam sa cititi politica de confidentialitate pentru acest website.

Tag-uri