Internet Marketing | King Systems | Baia Mare

Serviciile de Internet Marketing oferit de King Systems include Publicitatea Online, Pay Per Click Advertising, Search Engine Optimization - SEO, Content Development, Email Tracking si Newsletter Personalizat.

Servicii Publicitatea Online

01. Publicitate Online

In spatiul vast al Interne-ului, cu peste un miliard de website-uri, fara sa investesti in publicitatea online exista riscul de a-ti pierde identitatea si afacerea online.
King Systems va poate ajuta sa va dezvoltati prezenta pe Internet pentru a targheta potentialii clienti pentru afacerea dvs. Primul pas este inscrierea website-ului in motoarele...» detalii

Search Engine Optimization SEO

02. Search Optimization

Search Engine Optimization - SEO sau optimizarea pentru motoarele de cautare si inscrierea URL era un proces foarte usor. In zilele de inceput ale Internetului daca erai printre putinele companii cu un website, nu exista pre multa competitie pentru acapararea clientelei.
Daca, doriti sa utilizati website-ul ca pe o metoda de atragere a clientelei...» detalii

Social Media Marketing SMM

03. Social Media Marketing

Avem o experienta bogata, testata dealungul timpului pentru a genera un trafic exploziv si un nivel mai mare de consumatori si vanzari pe masura. King Systems construieste o campanie Social Media Marketing (SMM) pentru companiile focusate pe rezultate.
Programele Social Media Marketing de obicei se concentreaza...» detalii

Servicii Content Development

04. Content Development

Continutul creat pentru web site trebuie sa fie acolo pentru un motiv foarte bine intemeiat; sa fie creat astfel incat sa determine vizitatorii sa actioneza intr-un anume fel. Din momentul in care cititorul este atras, trebuie sa se nasca dorinta.
Copyright-ul eficient face exact acest creeaza o imagine pozitiva si benefica intr-un limbaj simplu...» detalii

Servicii Newsletter Personalizat

05. Email Newsletter

Intr-o lume in care imaginea atrage popularitate si marketingul dirijat este cheia succesului in afaceri, newsletterul personalizat ofera o platforma dedicata pentru companiile care doresc sa interactioneze cu consumatorii direct si in mod individual.
Dezvoltate folosind tehnologii noi, newsletterul personalizat...» detalii

Servicii Email Tracker

07. Email Tracker

Trimiterea unui email publicitar este acum probabil cea mai la indemana forma de a face reclama. Dar cand trimiti reclame prin email, de obicei nu stii daca emailul a fost sau nu livrat cu succes sau daca a fost citi de potentialul client.
King Systems ofera Servicii de Email Tracking care iti ofera informatii daca emailul a fost citit...» detalii


Tag-uri