Pay Per Click Advertising | King Systems Baia Mare

Pay Per Click Advertising | King Systems Baia Mare

Pay Per Click (PPC) Advertising este in fapt publicitate pe Internet in cadrul unui website, in care agentii de publicitate platesc pentru reclama gazduita doar daca anuntul este accesat.

Cu ajutorul motoarelor de cautare agentii de publicitate liciteaza pentru un cuvant cheie relevant pentru consumatorii targhetati. Website-urile, altele dacat motoarele de cautare, de obicei incaseaza o suma fixa pentru fiecare click si nu prin folosirea sistemului de licitare.


Determinarea costului per click

Sunt doua modalitati de a determina costul per click: tarif fix si tarif licitat. In ambele cazuri agentiile de publicitate trebuie sa ia in considerare potentiala valoare in bani a unui click provenit dintr-o anumita sursa. Aceasta valoare se bazeaza pe ce tip de utilizator se asteapta un agent de publicitate sa ajunga pe website-ul in promovare si ce se asteapta sa castige din aceasta vizita, de obicei profituri pe termen scurt si pe termen lung. Ca si alte modalitati de promovare factori care de obicei influenteaza campaniile Pay Per Click include targhetarea, intentia, localizarea si data si ora la care se afiseaza anuntul.


Scrierea de articole convingatoare

Dupa ce cuvintele cheie ideale pentru afacerea dvs. au fost definite, urmatorul pas este acela de a produce continut care sa oblige consumatorii sa afle mai multe despre ce ofera compania dumneavoastra. Am scris multe anunturi pentru Pay Per Click Advertising, care ating in mod constant ratele ridicate de conversie in timp ce costurile dvs. raman scazute. Noi profitam din plin de noul sistem de scorul de calitate Google AdWords (Google Quality Score) pentru a economisi bani fara a compromite audienta dvs.


Tag-uri