Blog si Forum Design | King Systems

Blog si Forum Design | King Systems

La King Systems credem ca aproape orice afacere poate beneficia de pe urma unui blog - locatie web dedicata discutiilor online - si de pe urma unui forum care poate aduce valoare unui website.

Blog-urile ofera o posibilitate usoara, eficienta pentru dvs. pentru a creste vizibilitatea brand-ului, cresterea rank-ului pentru cuvintele cheie (keywords), si implica clientii si potentialii clienti.

Forum-urile sunt locuri "sigure" de vizitat pentru clienti, sunt website-uri unde nu vindeti nimic. Din momentul existentei interactiunii online ei vor revenii pe website atunci cand sunt pregatiti sa cumpere.


Ce beneficii aduce un blog sau un forum website-ului dvs.?

Zi de zi un forum va aduce continut pe website pentru care literalmente nu trebuie sa misti un deget pentru a-l crea. In afara orelor de lucru sau chiar in timp ce dormi membrii comunitatii tale, la tastaturile lor vor crea articole, stiri, generand mii si mii de cuvinte de continut, care vor aduce alti membri si vor contribui la transformarea forumului dumneavoastra intr-o resursa valoroasa de informatii online.

Website-ul dvs. castiga rapid vizitatori regulati si creste timpul petrecut de un utilizator pe website-ul dvs., prin vizitarea altor articole de pe blog-ul dvs., in timp ce membrii comunitatii online creste continuu.

Cu cat un utilizator frecventeaza website-ul dvs. într-o perioadă de 24 ore mai des de atatea ori va creste in mod constant numarul celor interesati de forum-ul dvs. sau va creste numarul membrilor. Acest lucru ajuta la un ranking mai bun în cadrul motoarelor de cautare si, de asemenea, va face pe utilizatori mai constienti de brand-ul dvs., respectiv de produsele si/sau serviciile oferite.


Tag-uri