Consultanta Inregistrare de Nume de Domenii | King Systems

Consultanta Inregistrare de Nume de Domenii | King Systems

King Systems a fost implicata in furnizarea de servicii de înregistrare de nume de domeniu pentru clienti inca de la inceput. Clientii nostri fac parte din diferite ramuri, de la afaceri pana la institutii publice, va oferim servicii rapide si sigure de înregistrare de nume de domeniu necesare pentru a extinde afacerea dvs.

Serviciul de inregistrare de nume de domeniu (Domain Name Registration) oferite de King Systems sunt disponibile cu facilitati care va permit sa controlati adrese de e-mail, spatiu web si multe altele. Cautati un loc in care sa obtineti cele mai bune si sigure servicii de inregistrare pentru numele dvs. de domeniu, alaturi de un web hosting profesional la tarife foarte accesibile, atunci King Systems va poate ajuta.


Beneficiati de sfatul expertului

Serviciile noastre de consultanta in achizitionarea unui domeniu reprezinta mai mult decat inregistrarea propriu-zisa a unui nume de domeniu. Beneficiati de sfatul expertului care vă va ajuta sa va decideti care nume este optim pentru afacerea dvs.

Un nume de domeniu reprezinta mai mult decat o modalitate pentru clienti ca sa va gaseasca, acesta poate sa va ajute la cresterea afacerii dvs. Si atingerea de noi culmi. Industria numelor de domeniu este infloritoare, in cazul in care un nume de domeniu cumparate cu cativa bani si mai tarziu vandut pentru milioane.


Administrare Nume Domeniu

King Systems, de asemenea, va ajuta la administrarea numelui de domeniu. Acest lucru poate fi realizat prin proces simplu, astfel clienţii nostri pot:

  • Alege daca utilizeaza optiunea de email forwarding sau de web forwarding
  • Prelungesc perioada de inregistrare de domenii
  • Administreaza adresele lor de e-mail prin POP3 alias
  • Alege intre diferite optiuni de web hosting


Tag-uri