Mantenanta Website | Website Maintenance | King Systems

Mantenanta Website | Website Maintenance | King Systems

Nu trebuie sa va faceti griji pentru updatarea sau pentru corectarea erorilor website-ului! King Systems va ofera solutii de mentenanta rapide si comprehensive. Facem update-uri, imbunatatiri, backup-uri si corectii la site rapid si eficient, in timp ce dvs. va puteti ocupa in continuare de afacerea dvs., mentinem calitatea website-ului, validam paginile, actualizam continutul pentru a stimula revenirea clientilor. Daca doriti sa adaugati imagini, banere, evenimente, sa modificati continutul website-ului, sa faceti backup pentru datele importante, sa daugati un plugins si noi functionalitati, contactati-ne.

Serviciile noastre de mentenanta sunt profesionale si rezonabile ca pret cu timp de rapuns si livrare rapida. Intotdeauna avem solutii presonalizate pentru functionalitatea website-ului la costuri rezonabile. Oferim ajutor profesionist pentru a solutiona bug-uri sau erori care pot intervenii pe orice site, prin oferirea de solutii de monitorizare.

Monitorizarea websiteului se realizeaza profesionist. De indata ce primim solicitarea pentru mentenanta, site-ul este updatat sau corectat de urgenta. Toate operatiunile de dezvoltare si mentenanta sunt realizate intr-un mediu sigur si securizat, fara intreruperea website-ului sau dezvaluirea de parole sau date despre site.


Tag-uri