Email Tracker Profesional | King Systems

Email Tracker Profesional | King Systems

Trimiterea unui email publicitar este acum probabil cea mai la indemana forma de a face reclama. Dar cand trimiti reclame prin email, de obicei nu stii daca emailul a fost sau nu livrat cu succes sau daca a fost citi de potentialul client. King Systems ofera Servicii de Email Tracking care iti ofera informatii daca emailul a fost citit si de cate ori si daca clientul a facut click pe un link.

Spre deosebire de alte companii care ofera servicii de Email Tracking, noi nu taxam clientilor nostrii aceste servicii daca aleg sa isi faca reclama cu ajutorul nostru. Tehnicile noastre de Email Tracking sunt invizibile pentru destinatar asa ca destinatarul emailului nu I se va solicita sa trimita o conformare de primire. De asemenea, nu trebuie sa schimbati adresa de email pentru a utiliza Email Tracking.


Email Tracker

Sistemul nostru Email Tracker functioneaza cu toate companiile care ofera email: Hotmail, Gmail, Yahoo, AOL etc. si cu toti clientii de email incluzand Outlook, Eudora etc.

Nu trebuie sa downloadati nici un software sau plug-in pentru a utiliza serviciul Email Tracking, doar trimiteti emailul in acelasi fel cum o faceti si acum. Toto ceea ce trebuie sa faceti este sa inserati o imagine foarte mica de 1x1 pixeli de culoare alba in toate emailurile trimise. Aceasta imagine este imposibil de detectat de catre destinatar.


Tag-uri