Servicii Web oferite de King Systems Baia Mare

King Systems®, o firma de web design, web development si web hosting, care construieste bazele unei bune relatii de afaceri cu clientii si gaseste idei originale si inovative dandu-ne ocazia implementarii de solutii optime pentru clientii nostri; web designul nostru urmareste interactiunea cu utilizatorul si calitate.

web design

01. Web Design

King Systems® concentreaza eforturile sale pentru a combina cele mai bune tehnici de design, tehnologii si continut pentru a realiza un web design perfect pentru website-ul dvs.
Web site-urile create de noi sunt accesibile, functionale si usor de intretinut, toate acestea fara a compromite partea de design...» detalii

web <a href='https://www.kingsystems.ro/web-hosting/ro/29'>hosting</a>

02. Web Hosting

Daca aveti deja un web site inevitabil o sa aveti nevoie de servicii profesionale de Windows Web Hosting sau gazduire web, furnizate de puternice servere administrate de specialisti care pot rezolva problemele dvs. Si pot sa va ofere solutii viabile.
Oferim servicii profesionale de web hosting...» detalii

online application

03. Aplicatii Online

Cele mai recente tendinte in dezvoltarea de software sunt orientate spre aplicatiile online bazate pe internet sau intranet.
Viitorul se bazeaza pe internet, nu mai este nevoie de hard discuri gigantice sau de o multime de gigabytes de memorie pentru a rula software-ul pe un computer, in viitor, unitatea de hard si toate aplicatiile de care vom avea...» detalii

Logo Design

04. Logo Design

Crearea unei prime impresii pentru afacerea dvs. care sa dureze in timp este fundamentala pentru a va departaja de competitori. Trebuie sa fie placuta din punct de vedere estetic, trebuie sa asigure recunoasterea rapida si trebuie sa fie practica si posibila de implementat. Identitate corporate defineste valoarea, produsele si personalitatea companiei si produselor - factor care poate... » detalii

Servicii Copywriting

05. Copywriting

Copywriting inseamna utilizarea cuvintelor pentru a promova o persoana, o afacere, opinie sau idee. Desi cuvantul 'copy' poate fi asociat oricarui continut care poate fi tiparit, termenul 'copywriter' este in general limitat la promovare prin cuvinte, indiferent de tipul media (website, reclame tiparite, televiziune radio, alte media). Redactarea mesajelor pe Internet este arta de a da sens cuvintelor...» detalii

Print Design

06. Print Design

Textul si continutul grafic pe care il pregatim pentru website-uri poate fi reutilizat pentru materiale tiparite. De asemenea, grafica si textul creat pentru carti de vizita, brosuri si rapoarte de cele mai multe ori poate fi folosit pentru Web.
King Systems are intotdeauna in vedere acest ciclu, asa ca materialele pregatite pentru tiparire si cele web se potrivesc fara mari eforturi...» detalii

Servicii Publicitatea Online

07. Publicitate Online

In spatiul vast al Interne-ului, cu peste un miliard de website-uri, fara sa investesti in publicitatea online exista riscul de a-ti pierde identitatea si afacerea online.
King Systems va poate ajuta sa va dezvoltati prezenta pe Internet pentru a targheta potentialii clienti pentru afacerea dvs. Primul pas este inscrierea website-ului in motoarele...» detalii

Search Engine Optimization SEO

08. Search Optimization

Search Engine Optimization - SEO sau optimizarea pentru motoarele de cautare si inscrierea URL era un proces foarte usor. In zilele de inceput ale Internetului daca erai printre putinele companii cu un website, nu exista prea multa competitie pentru acapararea clientelei.
Daca, doriti sa utilizati website-ul ca pe o metoda de atragere a clientelei...» detalii

Social Media Marketing SMM

09. Social Media Marketing

Avem o experienta bogata, testata dealungul timpului pentru a genera un trafic exploziv si un nivel mai mare de consumatori si vanzari pe masura. King Systems construieste o campanie Social Media Marketing (SMM) pentru companiile focusate pe rezultate.
Programele Social Media Marketing de obicei se concentreaza...» detalii


Solutii Web Profesionale

Ca si o firma cu un profesionalism desavarsit, producem siteuri si solutii e-business cu focusare pe nevoile clientilor. Serviciile noastre include prezentari de animatii simple Flash, aplicatii online de tip software, print design si logo design, chiar si font design pentru caractere romanesti sau includerea unui logo.

Credem ca un web design profesional ar trebui sa ofere o experienta bogata utilizatorilor, indiferent de continutul sau scopul web site-ului si sa folosesti o proportie rezonabila intre informatiile prezentate si partea grafica. Daca compania dvs. Vinde echipamente electronice, designul propus va fi astfel incat sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza toate produsele comercializate, sa raspunda la un set minim de intrebari, si sa poata comanda produsul fara sa se creeze confuzie referitoare la produsul comandat. Daca oferiti informatii, utilizatorii trebuie sa gaseasca usor informatiile de contact, articole relationate si publicatii, de asemenea sa poata sa se inscrie in organizatie daca acesta este scopul (cluburi, organizatii etc.).

Daca scopul este de a capta atentia, cu un website cu design profesional, utilizatorul va sti imediat sa caute toate informatiile pentru a putea lua decizia de a utiliza serviciile oferite de catre comapania dvs.

Pe internet, timpul pentru accesarea interfetei utilizator se masoara in secunde - daca nu le-ati captat atentia printr-un design vizual excelent in primele secunde puteti pierde un potential client.

Majoritatea website-urilor dezvoltate de King Systems au motoare de cautate proprii ceea ce faciliteaza accesul la informatii generand incredere potentialilor clienti, de asemenea, avem grija ca sa asiguram inteoperativitatea tuturor paginilor din cadrul unui website validandu-le.


Ultimele Proiecte de Web Design

Clinica Stomatologica Megdent | Web Design
Consiliul Economic si Social | Web Design
Kama Romania | Web Design

Noi cream website-uri cu design atragator si functionalitatea crescuta care indeplinesc obiectivele de marketing stabilite de client in cooperare cu specialistii nostri in marketing. Fie ca este un site simplu de pornire, un site de profil plin de farmec cu animatii impresionante sau o sofisticata solutie de aplicatie on-line dezvoltata exclusiv pentru nevoile companiei.


Ultimele Proiecte de Logo Design

California | Logo Design
Megdent | Logo Design
King QMS| Logo Design

Crearea unei prime impresii pentru afacerea dvs. care sa dureze in timp este fundamentala pentru a va departaja de competitori. Trebuie sa fie placuta din punct de vedere estetic, trebuie sa asigure recunoasterea rapida si trebuie sa fie practica si posibila de implementat. Identitate corporate defineste valoarea, produsele si personalitatea companiei si produselor - factor care poate contribui la cresterea vanzarilor si cresterea loialitatii clientilor si recunoasterea acestora.


Tag-uri